Webáruházat indítanál? A legjobb helyen jársz!

Kérj ajánlatot tőlünk új webáruházad elkészítésére. Pontosan tudjuk mire van szükséged és tökéletesen elégedett leszel a végeredménnyel!

Pontosan tudjuk mire van szükséged!

Akárcsak Te, minden ügyfelünk és minden webáruház egyedi! Pontosan tudjuk, hogy olyan webáruházra van szükséged, amely megkülönböztet és kiemel téged a versenytársaidtól. Legyen tele hasznos és jól működő modulokkal, mint az elhagyott kosár értesítő vagy az online fizetés, de végső soron a lehető legtöbb bevételt termelje neked!

Meghallgatjuk elképzeléseidet, felmérjük az igényeidet, és együtt határozzuk meg azokat a kulcselemeket, amelyek nélkülözhetetlenek az üzleti sikeredhez.

Az első lépéstől kezdve alaposan megismerjük a vállalkozásodat, és felmérjük kinek és hogyan szeretnéd értékesíteni a termékeid, szolgáltatásaid.

Kérj tőlünk ajánlatot még ma!

Minden szaktudásunkat bevetjük a Te sikereid érdekében!

A webáruházadnak muszáj sikeresnek lennie! Szerencsére nekünk minden szaktudásunk és szoftverünk rendelkezésre áll ahhoz, hogy egy pénztermelő webáruházat készítsünk neked!

Rosszul kivitelezett webáruházzal

Jól felépített webáruházzal

Azért dolgozunk, hogy Te sikeres legyél!

Közös célunk, hogy a webáruházad a lehető legnagyobb bevételt termelje számodra! Ne várj tovább, kérj ajánlatot most és váltsd valóra az álmaid!

Egy nemrég átadott weboldal

Lássuk két partnerünk weboldalát

Az Apollo Medical Center és a Brilliance Lash már rákapcsoltak a fejlődésre! Te is követni fogod őket?

HazMat Kft.

Tűzoltósági webáruház

A HazMat Kft. fő profilja a különböző biztonságtechnikai eszközök, felszerelések forgalmazása, szervizelése, felülvizsgálata és javítása. 

A cég régóta üzemelteti a webáruházát, és 2023 nyarán kértek fel minket egy teljes körű felújításra.

Műszempilla webáruház

The Brilliance Lash

Balogh Evelin, a Brilliance Lash prémium műszempilla márka tulajdonosa egy néhány termékes webáruházaz készítésével bízott meg minket!

Evelinnek fontos volt, hogy a honlap tükrözze a Brilliance Lash márka prémium kategóriáját.

További referencia munkáink

Segítünk beelőzni a konkurenciát!

Ne hagyd, hogy a versenytársaid beelőzzenek! Kérj tőlünk ajánlatot és bízd ránk az új webshopod elkészítését!

Közösen fogjuk elérni azokat a célokat, amelyeket kitűztél a vállalkodásodnak!

Hogyan zajlik majd a közös munka?

Az alábbi néhány lépésben összefoglaljuk neked, hogy milyen főbb lépésekből fog állni az együttműködésünk.

01

Ajánlatkérés

Közös munka mindenképpen egy ajánlatkéréssel fog indulni. Kérlek a lehető legrészletesebben fejtsd ki számunkra, hogy mire kérsz ajánlatot.

02

Egyeztetés

Átbeszéljük és kidolgozzuk a webáruházad pontos részleteit, funkciót, majd egy komplex, személyre szabott árajánlatot  küldünk számodra!

03

Szerződéskötés

Ha az árajánlatunk mindenben megfelelő számodra, akkor a megbízásról szerződést kötünk.

04

Tervezés

Szerződéskötés után nekilátunk a webáruházad terveinek elkészítéséhez. A korábban megbeszéltek szerint elkészítünk egy tervet, vázlatot, ami a honlapod arculatát, működését fogja bemutatni. 

Ha a bemutatott tervekkel te is elégedett vagy, akkor indul a megvalósítás, fejlesztés, ha pedig valamit módosítanél rajta, azt újratervezzük!

05

Fejlesztés

Az elfogadott terv alapján elkészítjük a komplett webáruházat és integráljuk a megrendelt modulokat, kiegészítő bővítményeket. Feltöltjük a tőled kapott szövegeket, képeket és egyéb anyagokat. Az elkészült honlapod szövegeit és sebességét ellenőrizzük, teszteljük és optimalizáljuk. 

06

Webshop bemutatása, átadása

Miután a honlapod elkészült, prezentáljuk neked a végleges verziót és megmutatjuk a honlap összes funkcióját és modulját. Ha valamin módosítani szeretnél, vagy valami nem olyan lett, mint ahogy te szeretted volna, azokat természetesen módosítjuk!

Ha a végeredménnyel elégedett vagy és egyetlen hibát, elírást sem találunk a honlapon, akkor az elkészült munkát feltöltjük a webtárhelyre és a honlap elérhetővé válik az ügyfeleid számára.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdésed van? Itt vannak a válaszok!

Minden honlap más és más. Egy egyszerűbb webshopot általában 2-3 hét alatt készítünk el, egy összetettebb webshop pedig akár hónapokat is igénybe vehet.

Egy webshop árát a ráfordítandó munka mennyisége és az elkészítéshez szükséges szoftverek határozzák meg. Általánosságban egy néhány termékes webshopot kb 150.000 – 180.000 Ft-tól tudunk elkészíteni, nagyobb webáruházat pedig 230.000 Forinttól készítünk. Mindig személyre szabott árajánlatot készítünk az igényeid alapján.

Igen, általában 30% előleg befizetése szükséges a projekt megkezdéséhez. Az előleg kölcsönös biztosítékként szolgál számodra és számunkra is!

Igen, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a tárhelyet és a domain regisztrációját is.

Minden általunk készített webshop reszponzív, tehát minden készüléken és böngészőben tökéletesen megjelenik.

Egy könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszert biztosítunk, amely lehetővé teszi a tartalom önálló frissítését is. Ha nem szeretnél bajlódni a tartalom frissítésével, ezt mi is el tudjuk végezni helyetted.

Igen! A honlap optimalizálása során kulcsskutatást végzünk, és alapvető SEO beállításokat végzünk. Ha magasabb szintű keresőoptimalizálásra van szükséged, komplex SEO szolgáltatást is nyújtunk számodra!

A webshopba mindig integráljuk a Google Analytics és Google Search Console ingyenes szolgáltatásokat, amivel könnyedán nyomon követheted a honlapod teljesítményét és látogatottságát!

Ez nem jellemző, de ha mégis előfordul, akkor a hibát a lehető leghamarabb elhárítjuk!

Készen állsz?

Kérj tőlünk ajánlatot még ma! Lépj velünk a következő szintre!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés