Legyen neked is ügyfélmágnes weboldalad!

Úgy érzed, hogy eljött a fejlődés ideje? Dobd fel a vállalkozásod egy új honlappal!

Te is magadra ismersz?

1

Új vállalkozást indítasz

Amikor elindítod a saját vállalkozásodat, mindenképpen szükséged van egy weboldalra, amely bemutatja az új cégedet, termékeidet vagy szolgáltatásaidat.

Egy jól strukturált honlap segít abban, hogy hiteles és professzionális képet alakíts ki magadról, ami elengedhetetlen az ügyfelek bizalmának megnyeréséhez.

2

Meglévő weboldalad elavult

Meglehet, hogy a mostani weboldalad elavult és már nem felel meg a mai követelményeknek – akár a dizájn, akár a funkcionalitás terén. Ebben az esetben egy új honlap nem csupán a frissességéről szól, hanem arról is, hogy lépést tartasz a technológiai fejlődéssel és a felhasználói elvárásokkal.

3

Termékpaletta bővítésekor

Ha éppen új termékeket vagy szolgáltatásokat vezetsz be, egy frissített weboldal segíthet ezek hatékony növekedésben. Egy új honlap lehetőséget biztosít arra, hogy bemutathasd új terméked vagy szolgáltatásod, és jobb vásárlói élményt nyújthass.

4

Márkakép és marketing megújításakor

Gyakran találkozunk azzal is, hogy új irányt veszel a cégeddel, márkáddal vagy marketing stratégiáddal. Ilyenkor érdemes a teljes honlapot és az összes marketing folyamatot felülvizsgálni és újratervezni. Egy frissített weboldal segítségével megújíthatod online jelenlétedet és erősítheted a márkahűséget.

Pontosan tudjuk mire van szükséged!

Akárcsak Te, minden ügyfelünk egyedi! Pontosan tudjuk, hogy olyan honlapra van szükséged, amely megkülönböztet és kiemel téged a versenytársaidtól.

Meghallgatjuk elképzeléseidet, felmérjük az igényeidet, és együtt határozzuk meg azokat a kulcselemeket, amelyek nélkülözhetetlenek az üzleti sikerhez.

Az első lépéstől kezdve arra törekszünk, hogy alaposan megismerjük a vállalkozásod, és felmérjük kinek és hogyan szeretnéd értékesíteni a termékeid, szolgáltatásaid.

Kérj tőlünk ajánlatot még ma!

Rengeteg nehézséggel nézel szembe, ha nincs elég jó, modern, profi honlapod!

There’s a growing community of “digital nomads” who live a location independent lifestyle. We’re software developers, designers, writers, journalists, engineers,

Új honlap nélkül

Új honlappal

Legyen az új honlapod a legújabb sikersztorid!

Egy sikeres vállalkozás számtalan komponensből áll. Ne ússzon el a siker egy rossz honlapon!

Egy nemrég átadott weboldal

Lássuk két partnerünk weboldalát

Az Apollo Medical Center és a Brilliance Lash már rákapcsoltak a fejlődésre! Te is követni fogod őket?

Magánklinika

Apollo Medical Center

Az Apollo Medical Center egy debreceni magánklinika, mely széleskörű magánegészségügyi szolgáltatásokat nyújt pácienseinek.

Az Apollo esetében fontos volt egy kiemelkedő minőségű honlap, ugyanis a magán egészségügyi szektorban hatalmas a verseny.

Műszempilla webáruház

The Brilliance Lash

Balogh Evelin, a Brilliance Lash prémium műszempilla márka tulajdonosa egy néhány termékes webáruházaz készítésével bízott meg minket!

Evelinnek fontos volt, hogy a honlap tükrözze a Brilliance Lash márka prémium kategóriáját.

További referencia munkáink

Segítünk beelőzni a konkurenciát!

Ne hagyd, hogy a versenytársaid beelőzzenek! Kérj tőlünk ajánlatot és bízd ránk az új honlapod elkészítését!

Közösen fogjuk elérni azokat a célokat, amelyeket kitűztél a vállalkodásodnak!

Hogyan zajlik majd a közös munka?

Az alábbi néhány lépésben összefoglaljuk neked, hogy milyen főbb lépésekből fog állni az együttműködésünk.

01

Ajánlatkérés

Közös munka mindenképpen egy ajánlatkéréssel fog indulni. Kérlek a lehető legrészletesebben fejtsd ki számunkra, hogy mire kérsz ajánlatot.

02

Egyeztetés

Átbeszéljük és kidolgozzuk a honlap pontos részleteit, funkciót, majd egy komplex, személyre szabott árajánlatot  küldünk számodra!

03

Szerződéskötés

Ha az árajánlatunk mindenben megfelelő számodra, akkor a megbízűsról szerződést kötünk.

04

Tervezés

Szerződéskötés után nekilátunk a honlapod terveinek elkészítéséhez. A korábban megbeszéltek szerint elkészítünk egy tervet, vázlatot, ami a honlapod arculatát, működését fogja bemutatni. 

Ha a bemutatott tervekkel te is elégedett vagy, akkor indul a megvalósítás, fejlesztés, ha pedig valamit módosítanél rajta, azt újratervezzük!

05

Fejlesztés

Az elfogadott terv alapján elkészítjük a komplett honlapot és integráljuk a megrendelt modulokat, kiegészítő bővítményeket. Feltöltjük a tőled kapott szövegeket, képeket és egyéb anyagokat. Az elkészült honlapo szövegeit és sebességét ellenőrizzük, teszteljük és optimalizáljuk. 

06

Honlap bemutatása, átadása

Miután a honlapod elkészült, prezentáljuk neked a végleges verziót és megmutatjuk a honlap összes funkcióját és modulját. Ha valamin módosítani szeretnél, vagy valami nem olyan lett, mint ahogy te szeretted volna, azokat természetesen módosítjuk!

Ha a végeredménnyel elégedett vagy és egyetlen hibát, elírást sem találunk a honlapon, akkor az elkészült munkát feltöltjük a webtárhelyre és a honlap elérhetővé válik az ügyfeleid számára.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdésed van? Itt vannak a válaszok!

Minden honlap más és más. Egy egyszerűbb honlapot általában 2-3 hét, egy összetettebb weboldalt pedig 4-6 hét alatt adunk át.

Egy honlap árát a ráfordítandó munka mennyisége és az elkészítéshez szükséges szoftverek határozzák meg. Általánosságban egy bemutatkozó honlapot kb 130.000-150.000 Ft-tól tudunk elkészíteni, webáruházat pedig 200.000 Forinttól készítünk. Mindig személyre szabott árajánlatot készítünk az igényeid alapján.

Természetesen! A közös munka során mindenben támogatunk téged! Szívesen ajánlunk számodra különböző megoldásokat.

Igen, általában 30% előleg befizetése szükséges a projekt megkezdéséhez. Az előleg kölcsönös biztosítékként szolgál számodra és számunkra is!

Igen, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a tárhelyet és a domain regisztrációját is.
Minden általunk készített weboldal reszponzív, tehát minden készüléken és böngészőben tökéletesen megjelenik.

Egy könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszert biztosítunk, amely lehetővé teszi a tartalom önálló frissítését is. Ha nem szeretnél bajlódni a tartalom frissítésével, ezt mi is el tudjuk végezni helyetted.

Igen! A honlap optimalizálása során kulcsskutatást végzünk, és alapvető SEO beállításokat végzünk. Ha magasabb szintű keresőoptimalizálásra van szükséged, komplex SEO szolgáltatást is nyújtunk számodra!

A honlapba mindig integráljuk a Google Analytics és Google Search Console ingyenes szolgáltatásokat, amivel könnyedán nyomon követheted a honlapod teljesítményét és látogatottságát!

Ez nem jellemző, de ha mégis előfordul, akkor a hibát a lehető leghamarabb elhárítjuk!

Készen állsz?

Kérj tőlünk ajánlatot még ma! Lépj velünk a következő szintre!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés